Wimperverlenging

Wilt u een natuurlijke wimperverlenging?

Voor een natuurlijke wimperverlenging bent u bij Belissima op de juiste plek. In onze webshop vindt u producten voor wimperverlenging van een hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn producten van het merk GrandeLash. Deze wimperproducten blijven lang zitten en hiermee hoeft u uw wimpers niet continu bij te werken. Iets dat natuurlijk erg fijn is!

Natuurlijke, lange wimpers in een handomdraai

WimperverlengingMet het product van GrandeLash voor wimperverlenging creëert u snel lange, natuurlijke wimpers in een handomdraai. Dat dit product erg in trek is, bewijst wel het feit dat GrandeLash al meerdere jaren achter elkaar zijn verkozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor wimperverlenging.

Geen verzendkosten en veel extra samples

Aangezien wij een grote waarde hechten een klanttevredenheid vinden wij het belangrijk om u altijd een goede service te bieden. Om deze reden rekenen wij dan ook geen verzendkosten. Als u bij ons een product voor wimperverlenging van GrandeLashbestelt dan verzenden wij uw bestelling gratis. Dit betekent dus dat u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen. Daarnaast verwennen wij ook nog eens met extra samples van Clarins. Dit is het merk waar wij mee werken in onze schoonheidssalon.

Ruim aanbod van beautyproducten

In onze webwinkel treft u een ruim aanbod van beautyproducten van de merken GrandeLash en Clarins. Dit zijn merken van een hoogwaardige kwaliteit. U vindt hier onder meer de volgende verzorgings- en beautyproducten:

  • Verzorgings- en beautyproducten voor uw gezicht
  • Make-up
  • Verzorgings- en beautyproducten voor uw lichaam
  • Verzorgings- en beautyproducten voor uw huid
  • Zonbeschermingsproducten

Wanneer u meer wilt weten over een product dan kunt u onze schoonheidsspecialiste altijd om een advies vragen. Dit kan heel gemakkelijk online. Ontdek dus al snel het gemak van online shoppen en het grote voordeel van een deskundig advies.

Product voor wimperverlenging bestellen? Bezoek onze webshop!

Wilt u online een product voor wimperverlenging bestellen? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht in onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om online een afspraak te maken voor een uitgebreide beautybehandeling. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of bel naar 06-5130 8150. Als u een beautyproduct bij ons bestelt dan zorgen wij ervoor dat u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten. Wanneer u een product bij ons bestelt dan leveren wij uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u af. Als u een product voor wimperverlenging bij ons bestelt dan hoeft u hier dus niet lang op te wachten!