Verzendkosten, retourneren en levertijden

Verzendkosten, retourneren en levertijden

Verzendskosten

Onze verzendkosten en voorwaarden voor Nederland:

Bestellingen met een orderwaarde vanaf € 69.- en meer gratis
Bestellingen met een orderwaarde tot € 69,- of minder € 4,95

PostNL zorgt ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk op het door u opgegeven adres wordt afgeleverd. U heeft nu ook de mogelijkheid om uw bestelling op een dinsdag of donderdagavond te laten bezorgen (hiervoor wordt € 1,50 extra voor berekend).

Heeft u geen voorkeur? Dan kunt u uitgaan van onderstaand schema:

Besteld voor 16.30 uur
Maandag levering op dinsdag
Dinsdag levering op woensdag
Woensdag levering op donderdag
Donderdag levering op vrijdag
Vrijdag levering op zaterdag
Zaterdag/zondag levering op dinsdag

Bestellingen buitenland

Voor bestellingen vanuit het buitenland gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

Voor bestellingen naar België geldt 2 dagen levertijd. Ongeachte de waarde van de bestelling wordt € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Op zaterdag worden er geen bestellingen in België afgeleverd. Voor verzendingen naar andere landen wordt € 6,95 in rekening gebracht.

Let op

Leveringen aan landen buiten Nederland niet standaard binnen twee werkdagen!

Beschikbaarheid

Wij streven naar verzending van uw bestelling op de dag van ontvangst, indien ontvangen en betaald vóór 16.30 uur. Of de volgende werkdag voor bestellingen ontvangen na 16.30 uur, en in een weekend of op feestdagen.
In het geval van de bestelling van een product dat niet op voorraad is, sturen we de rest van uw bestelling onder terugbetaling van het niet beschikbare product. Alternatief kunnen wij ook uw bestelling reserveren totdat de bestelling compleet is. Dit binnen een redelijke hoeveelheid tijd en altijd vooraf in overleg met u.

Als uw bestelling in aanmerking komt voor een gratis cadeau zal deze automatisch worden mee verstuurd.

Vervoerder

Levering vindt normaal gesproken plaats via PostNL binnen Nederland en via UPS naar andere bestemmingen. Als u op de dag van bezorging waarschijnlijk niet thuis bent kunt u er voor kiezen de bestelling op een alternatief adres te laten bezorgen. U kunt dit aangeven bij uw bestelling. In het zeldzame geval van een bestelling die verloren is gegaan door toedoen van de vervoerder streven we naar vervanging van uw bestelling binnen 14 dagen. Internationale levertijden zijn afhankelijk van de bestemming. Levering aan West-Europese bestemmingen meest binnen 3-5 werkdagen en in de regel 5-8 werkdagen voor andere bestemmingen.

Retourneren

Retourzendingen

Alle artikelen kunt u binnen 7 dagen na ontvangst zonder meer retourneren waarna u uw geld terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij Belissima worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.

U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kunt dit binnen 7 dagen melden per e-mail aan Belissima onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van uw e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Belissima zal het artikel vervangen of uw betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat u het artikel niet accepteert op gegronde redenen. Heeft uzelf het verkeerde product besteld? Dan mag u deze natuurlijk ook retourneren. De kosten die hiervoor gemaakt moeten worden, zijn voor uw eigen rekening. Ook hiervoor geldt, dat het product goed verpakt dient te worden (zodat wij deze onbeschadigd ontvangen), in originele verpakking en ongebruikt verpakt moet worden.

In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Belissima zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Belissima neemt in dit geval de retour verzendkosten voor haar rekening.

Indien u iets terug stuurt, volg dan deze stappen:

  • Stuur een e-mail naar kyra@belissima.nl zodat wij uw zending verwachten. LET OP: Vermeld in het onderwerp van uw e-mail het ordernummer of het factuurnummer dat u via e-mail hebt ontvangen.
  • Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.
  • Adresseer de artikelen

Belissima.nl

De Parkelaar 45

7339 JC Ugchelen

06 5130 8150

KVK 08071347
Rabobank – NL98-RABO-0393-3854-77
BTW No: 100230155 B01