Schoonheidssalon Ugchelen

Vind hier een schoonheidssalon in Ugchelen

Zoekt u een goede schoonheidssalon in de buurt van Ugchelen, omdat u graag een beautybehandeling wilt ondergaan? Dan bent u bij schoonheidssalon Belissima helemaal aan het juiste adres. Schoonheidssalon Belissima ligt op nog geen 10 minuten rijden van Ugchelen vandaan. Is makkelijk te vinden en er is voldoende parkeergelegenheid, waar u gratis kan parkeren. Wanneer wij u verwennen met een beautybehandeling dan ontdekken wij uw mooiste kant en halen deze naar boven.

Een persoonlijke beauty advies

Schoonheidssalon UgchelenNaast een professionele salon is onze salon ook een uitstekende plek voor ontspanning en rust. Schoonheidssalon Belissima streeft ernaar om een salon te zijn die bekend staat om haar vakkundigheid, optimale verwennerij en persoonlijke aandacht. Wanneer u bij ons langskomt voor een schoonheidsbehandeling dan analyseren wij eerst uw huid. Vervolgens geven wij u een persoonlijk beauty advies.

Professioneel en up-to-dateGezichtsverzorging online

Wij zijn een Clarins salon. Dit houdt in dat wij regelmatig speciale Clarins trainingen volgen om helemaal up-to-date te blijven en u een optimale professionaliteit te kunnen bieden in behandelingen en producten. Op al onze activiteiten is de hygiënecode van toepassing. Dit betekent dus dat wij ons aan de hygiënische regels houden. Verder zijn wij aangesloten bij de ANBOS. Dit isMake up online kopen de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Gezichtsverzorging online

Schoonheidssalon Belissima is niet alleen een salon, maar ook een webwinkel voor gezichtsverzorging online. Bij ons kunt u dan ook make up online kopen. Dit zijn beautyproducten van Clarins en Revitalash. In onze webshop vindt u onder meer:

  • Verzorgingsproducten voor het gezicht
  • Verzorgingsproducten voor het lichaam
  • Make-up
  • Zonbeschermingsproducten
  • Verzorgingsproducten voor de man

Alle beautyproducten die u bij ons vindt zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Make up bestellen is bij Belissima heel eenvoudig. Wanneer u een verzorgingsproduct bij ons bestelt dan wordt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U hoeft dus nooit lang op uw bestelling te wachten.

Creëer zelf natuurlijke lange wimpers

Ook voor prachtige, natuurlijke lange wimpers bent u bij Belissima op de juiste plek. In onze webshop en onze salon vindt u namelijk producten van Revitalash. Dit wimperserum zorgt voor een natuurlijke wimperverlenging. Al twee jaar lang is Revitalash verkozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange wimpers.

Afspraak maken met onze schoonheidssalon in Ugchelen? Mail ons snel!

Wilt u graag een afspraak maken bij schoonheidssalon Belissima voor een beauty advies? Neem dan snel eens contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon op 06- 5130 8150. Belissima hecht een grote waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden streeft onze schoonheidssalon er altijd naar om goed naar u te luisteren en u een beauty advies op maat te geven.

Belissima:

De Parkelaar 45

7339 JC Apeldoorn

06-5130 8150