Schoonheidssalon

Vind hier een schoonheidssalon in de buurt van Lieren

Bent u op zoek naar een goede schoonheidssalon in de buurt van Lieren voor een persoonlijke beautybehandeling? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij schoonheidssalon Belissima. Wij ontdekken uw sterkte kant en halen deze naar boven. U ziet er al snel weer stralend uit!

Een beauty advies op maat

Schoonheidssalon LierenBij schoonheidssalon Belissima nabij Lieren bent u op de juiste plek voor een beauty advies op maat. Wij zijn een professionele Clarins salon. Dit betekent dat wij u een beautybehandeling geven met echte Clarins producten. Dit zijn verzorgingsproducten van een hoogwaardige kwaliteit. Als u bij ons langskomt voor een schoonheidsbehandeling dan maken wij eerst een huidanalyse. Aan de hand daarvan kunnen wij u een behandeling geven met beautyproducten die helemaal op uw huid zijn afgestemd.

Makkelijk make up bestellen

Schoonheidssalon Belissima ia goed te bereiken vanuit Lieren is niet alleen een beautysalon. Bij ons vindt u ook gezichtsverzorging online. Wij verkopen onze beautyproducten namelijk ook in onze webwinkel. Bij ons kunt u dan ook make up online kopen van een goede kwaliteit. In onze webshop kunt u onder meer terecht voor:

  • Make-up
  • Lichaamsverzorgingsproducten
  • Zonbeschermingsproducten

Wilt u make up bestellen, maar weet u niet goed welk product bij u past? Vraag dan online een huidverzorgingsadvies aan bij onze Clarins schoonheidsspecialiste. Ontdek al snel het gemak van online shoppen en goede adviezen. Make up bestellen werkt bij ons heel eenvoudig. Als u een verzorgingsproduct bij ons bestelt dan wordt deze bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afgeleverd.

Creëer zelf prachtige, natuurlijke lange wimpers

Ook voor natuurlijke lange wimpers kunt u uitstekend terecht in onze webwinkel. Wij verkopen namelijk producten van Revitalash online. Dit zijn wimperproducten voor een zichtbare, natuurlijke wimperverlenging. De wimperproducten van Revitalash zijn enorm populair en al twee jaar achtereen gekozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange wimpers. Belissima verkoopt de Revitalash producten niet alleen in de webshop, maar werkt hier ook mee in de schoonheidssalon.

Beautybehandeling bij onze schoonheidssalon? Bel ons!

Wilt u een beautybehandeling ondergaan bij schoonheidssalon Belissima? Wij zijn goed te bereiken vanuit Lieren. U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken via 06-5130 8150. Onze schoonheidsspecialistes hechten een grote waarde aan klanttevredenheid. Als servicegerichte schoonheidssalon streven wij er dan ook naar om u altijd te voorzien van een persoonlijk beauty advies op maat.

Belissima:

De Parkelaar 45

7339 JC Apeldoorn

06-5130 8150