Schoonheidssalon

Op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt van Klarenbeek?

Schoonheidssalon KlarenbeekOp zoek naar een goede schoonheidssalon nabij Klarenbeek, omdat u een beautybehandeling wilt ondergaan? Neem dan eens contact op met schoonheidssalon Belissima. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Klarenbeek. Bij ons bent u op de juiste plek voor een beauty advies op maat. Wij zijn dé salon om uw mooiste kant te ontdekken en het beste van uzelf naar boven te halen.

Gezichtsverzorging online bestellen?

Wilt u online make u bestellen? Ook dan bent u bij schoonheidssalon Belissima in de buurt van Klarenbeek op de juiste plek. Naast een beautysalon zijn wij ook een webshop. Bij ons kunt u dan ook make up online kopen van een hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor gezichtsverzorging online van Clarins. In onze webwinkel vindt u onder meer:

  • Make up
  • Zonbeschermingsproducten
  • Verzorgingsproducten voor uw gezicht
  • Verzorgingsproducten voor uw lichaam

De beautyproducten die wij verkopen zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Make up online bestellen werkt bij ons heel snel en eenvoudig. Wanneer u een verzorgingsproduct bij ons bestelt dan wordt uw bestelling binnen een tot drie werkdagen bij u afgeleverd. U hoeft dus geen weken op uw bestelling te wachten.

Natuurlijke lange wimpers met Revitalash

Voor prachtige natuurlijke lange wimpers raden wij u een wimperserum van Revitalash aan. De producten van dit merk zorgen voor een natuurlijke wimperverlenging. Dat een wimperserum van Revitalash echt zijn werk doet, bewijst wel het feit dat het al twee jaar achter elkaar verkozen is tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange wimpers.

Altijd up-to-date

Als echte professionele Clarins schoonheidssalon is Belissima in Klarenbeek helemaal up-to-date wat betreft de allerlaatste behandelingen. Onze schoonheidsspecialistes volgen regelmatig speciale trainingen om altijd optimale professionaliteit te kunnen blijven bieden in schoonheidsbehandelingen.

Onze schoonheidssalon vanuit Klarenbeek bezoeken? Maak een afspraak!

Wilt u een afspraak maken voor een beautybehandeling bij schoonheidssalon Belissima? Wij zijn goed te bereiken vanuit Klarenbeek. Belt u ons dan snel eens voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 06-5130 8150. Als professionele schoonheidssalon hanteren wij de algemene hygiënecode. Verder zijn bij ook aangesloten bij de ANBOS, dit is de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging. Belissima hecht een grote waarde aan klanttevredenheid. Wij staan voor vakkundigheid, persoonlijke aandacht en optimale verwennerij. Als professionele schoonheidssalon streven wij er dan ook naar om u altijd een deskundige beauty advies te geven dat bij u past.

Belissima:

De Parkelaar 45

7339 JC Apeldoorn

06-5130 8150