Schoonheidssalon

Vind hier een goede schoonheidssalon in de buurt Hoenderloo

Voor een persoonlijk beauty advies kunt u terecht bij onze schoonheidssalon nabij Hoenderloo. Schoonheidssalon Belissima nabij Hoenderloo is namelijk dé salon om u mooiste kant te ontdekken en u helemaal te laten stralen. Wij geven u een persoonlijk beauty advies dat helemaal is afgestemd op uw huidtype.

Optimale verwennerij en persoonlijke aandacht

Schoonheidssalon HoenderlooBelissima streeft ernaar om een servicegerichte schoonheidssalon te zijn die bekend staat om haar optimale verwennerij, vakkundigheid en persoonlijke aandacht. Wij zijn een Clarins salon. Dit betekent dat wij alleen werken met producten van dit kwalitatief hoogstaande merk. Onze schoonheidsspecialistes volgen regelmatig speciale Clarins trainingen om helemaal up-to-date te blijven. Hiermee kunnen zij professionele behandeling geven.

Een gerenommeerde salon

Schoonheidssalon Belissima nabij Hoenderloo is een gerenommeerde salon die de hygiënecode goed in acht neemt. Dit betekent dus dat wij ons altijd aan de hygiënische regels houden die van schoonheidssalons wordt verwacht. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidssalons.

Gezichtsverzorging online bestellen

Wilt u make up online kopen? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. U kunt gezichtsverzorging online bestellen in onze webshop. Hier treft u producten van de merken Clarins en Revalash online. Dit zijn producten voor uw:

  • Lichaam
  • Gezicht
  • Huid

Daarnaast treft u in onze webshop ook zonbeschermingsproducten voor u lichaam en gezicht en cadeaus. U kunt bijvoorbeeld iemand verrassen met een exclusieve boxset. Aan onze schoonheidsspecialiste kunt u online een vraag stellen over een verzorgingsproduct. Zij geeft u dan een advies en vertelt u meer over het product. Make up bestellen in onze webshop is zo gebeurd.

Prachtige, lange wimpers in een handomdraai

Voor prachtige natuurlijke lange wimpers bent u bij onze webwinkel en schoonheidssalon Belissima nabij Hoenderloo op de goede plek. In onze webshop en salon treft u namelijk producten van Revatilash. Het wimperserum van dit merk zorgt voor een natuurlijke wimperverlenging. Zo creëert u dus zelf mooie lange wimpers in een handomdraai.

Afspraak bij onze schoonheidssalon vanuit Hoenderloo? Mail ons snel!

Wilt u een afspraak maken bij schoonheidssalon Belissima in Hoenderloo? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06-5130 8150. Belissima streeft ernaar om altijd vakkundig te zijn en haar klanten persoonlijke aandacht te geven. Wij willen onze klanten dan ook altijd een goede service bieden. Onze schoonheidssalon geeft u dan ook altijd een persoonlijk beauty advies waar u echt iets aan heeft.

Belissima:

De Parkelaar 45

7339 JC Apeldoorn

06-5130 8150