Schoonheidssalon

Op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt van Beekbergen?

Voor een beauty advies op maat bent u bij onze schoonheidssalon in de omgeving van Beekbergen helemaal op de juiste plek. Schoonheidssalon Belissima is dé salon in de buurt van Beekbergen om uw mooiste kant te ontdekken en deze naar boven te halen. Wij geven u een beauty advies dat helemaal is afgestemd op uw huidtype.

Vakkundig en persoonlijke aandacht

Schoonheidssalon BeekbergenOnze schoonheidssalon streeft ernaar een gerenommeerde salon te zijn die bekend staat om haar vakkundigheid, optimale verwennerij en persoonlijke aandacht. Wij zijn een Clarins salon en werken enkel met producten van dit hoogstaande merk. Wij volgen regelmatig Clarins trainingen om helemaal up-to-date te blijven en om optimale professionaliteit te bieden in behandelingen en producten. Op alle activiteiten die wij in onze salon uitvoeren, is de hygiënecode van toepassing. Dit betekent dus dat wij ons netjes aan de hygiënische regels houden.

Make up online kopen

Schoonheidssalon Belissima is goed te bereiken vanuit Beekbergen en is niet alleen een professionele schoonheidssalon. Make up online kopen? Wij zijn ook een webwinkel. Bij ons kunt u dan ook online make up bestellen van Clarins en Revitalash. Dit zijn producten voor uw:

  • Huid
  • Lichaam
  • Gezicht

Verder vindt u in onze webshop ook zonbeschermingsproducten en cadeaus, zoals boxsets met mascara’s of crèmes. Dit zijn allemaal producten van een hoogwaardige kwaliteit. Als u gezichtsverzorging online wilt bestellen, maar niet goed weet welke producten bij u passen dan kunt u online aan onze schoonheidsspecialiste een vraag stellen over een product. Zij geeft u dan een advies dat bij u past.

Prachtige, natuurlijke lange wimpers

Wilt u graag prachtige, natuurlijke lange wimpers? In onze webshop en salon vindt u producten van Revitalash. Dit wimperserum zorgt namelijk voor een natuurlijke wimperverlenging. De wimperverzorgingslijn van Revitalash is al twee jaar lang verkozen tot het meest favoriete product voor lange wimpers. Dit zegt dus wel wat over de werking en de kwaliteit van het product.

Persoonlijk beautyadvies? Bel onze schoonheidssalon vanuit Beekbergen!

Denkt u erover om een afspraak te maken voor een beautybehandeling bij schoonheidssalon Belissima? Wij zijn prima te bereiken vanuit Beekbergen? Bel ons dan snel eens voor een afspraak. U kunt ons bereiken via 06-5130 8150. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klanttevredenheid streven wij er altijd naar om onze klanten een goede service te bieden. De schoonheidsspecialistes van onze schoonheidssalon geven u dan ook een persoonlijk beauty advies.

Belissima:

De Parkelaar 45

7339 JC Apeldoorn

06-5130 8150