Schoonheidssalon

Op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt van Apeldoorn?

Op zoek naar een goede schoonheidssalon in de buurt van Apeldoorn? Dan bent u bij schoonheidssalon Belissima helemaal op de juiste plek! Dit is een ugitstekende plek voor ontspanning en rust. Wij zijn dé salon om uw mooiste kant te ontdekken en deze naar boven te halen. Zo geven wij u een beauty advies op maat. Wij zijn vanuit Apeldoorn goed te bereiken.

Vakkundig en persoonlijk

Schoonheidssalon ApeldoornBelissima is een Clarins salon. Regelmatig volgen wij speciale Clarins trainingen om up-to-date te blijven en optimale professionaliteit te kunnen bieden in behandelingen én producten. Schoonheidssalon Belissima streeft er naar om binnen de regio Apeldoorn een salon te zijn die uitsteekt boven de rest in vakkundigheid, persoonlijke aandacht en optimale verwennerij. Als professioneel bedrijf is op alle activiteiten in onze salon de hygiënecode van toepassing. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Gezichtsverzorging online

Schoonheidssalon Belissima nabij Apeldoorn is niet alleen een salon, maar ook een webshop voor gezichtsverzorging online. Bij ons kunt u dan ook make up bestellen van het bekende merk Clarins. Dit merk staat bekend om zijn beautyproducten van een hoogwaardige kwaliteit. In onze webshop vindt u onder meer reinigingsproducten, make-up, aromatische oliën, anti-ageing crèmes, zonnecrèmes en nog veel meer. U kunt bij ons dan ook heel veel make up online kopen. Keus genoeg dus!

Revatilash online

Droomt u van natuurlijke lange wimpers? Dan bent u bij onze webshop op de goede plek. Bij ons vindt u namelijk producten van Revitalash online. Het wimperserum van dit merk zorgt voor een zichtbare, natuurlijke wimperverlenging. Alle verzorgingsproducten van Revitalash zorgen voor een verbetering van de wimpers, wenkbrauwen en het hoofdhaar. Revitalash is al twee jaar achter elkaar verkozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange wimpers. Dit zegt dus wel iets over de kwaliteit van deze producten.

Afspraak maken met onze schoonheidssalon vanuit Apeldoorn? Bel ons!

Wilt u een afspraak maken in onze schoonheidssalon voor een beautybehandeling in de buurt van Apeldoorn? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-5130 8150. Wilt u online make up bestellen, maar weet u niet welke producten bij u passen? Vraag dan een online huidverzorgingsadvies aan bij onze Clarins schoonheidsspecialiste. Ontdek hier het gemak van online shoppen en goede adviezen. Als professionele schoonheidssalon in de regio Apeldoorn streeft Belissima ernaar om u een deskundig beauty advies te geven op maat.

Belissima:

De Parkelaar 45

7339 JC Apeldoorn

06-5130 8150