Revitalash online

Revitalash online kopen?

In de webshop van Belissima vindt u producten van Revatilash online. De beautyproducten van dit merk staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Zo blijven ze lang zitten en hoeft u niet continu uw wimpers, wenkbrauwen en haar bij te werken. Als u online een product van Revatilash bestelt dan maakt u dan ook een juiste keuze.

Prachtige wimpers, volle wenkbrauwen en steviger haar

Revitalash onlineDe producten van Revitalash die u online bij ons kunt bestellen zorgen voor een verbetering van uw wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar. Zo zorgt het wimperserum voor een zichtbare verbetering van lange, natuurlijke wimpers. Het haarserum geeft u haar weer een natuurlijke, stevige look en het wenkbrauwserum zorgt weer voor mooie, vollere wenkbrauwen. Dat de producten van Revitalash ontzettend in trek zijn, bewijst wel het feit dat dit merk al twee jaar achter elkaar is verkozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange wimpers.

Gratis verzending en een extra sample

Als u online een product van Revitalash bij ons bestelt dan verzenden wij dit product gratis voor u. Dit betekent dus dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Als klantvriendelijk bedrijf vinden wij het belangrijk om u een goede service te bieden. Om deze reden verwennen wij u dan ook met extra samples van Clarins. Het merk waar wij in onze schoonheidssalon mee werken.

Beautyproducten van een hoogwaardige kwaliteit

Bij Belissima vindt u producten van Revitalash en Clarins. Dit zijn beautyproducten van een hoogwaardige kwaliteit. In onze webshop vindt u:

  • Verzorgingsproducten voor uw lichaam
  • Make-up
  • Verzorgingsproducten voor uw gezicht
  • Zonbeschermingsproducten

 Heeft u een vraag over een van onze beautyproducten? Vraag onze schoonheidsspecialiste dan online om advies. Ontdek in onze webshop het gemak van online shoppen en het voordeel van goede adviezen.

Revitalash online bestellen? Doe dat snel bij Belissima!

Wilt u online een product van Revitalash bestellen? Dan kunt u dit natuurlijk uitstekend bij onze webshop doen. Verder kunt u natuurlijk altijd even een afspraak met ons maken voor een professionele beautybehandeling. Dit kunt u doen door te bellen naar 055 5411 990. Als servicegerichte webshop en schoonheidssalon hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u uw bestelling op tijd binnenkrijgt. Wanneer u een product van Revitalash online bij ons bestelt dan wordt uw bestelling dan ook binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd.