Over Kyra

Hallo, wat leuk dat je mijn Clarins webshop bezoekt!Voordat je verder gaat surfen op mijn site, vertel ik je graag wat meer over mezelf.

Ik ben Kyra Demmer geboren in 1975, voor meer dan 2000 mensen beter bekend als @Clarins_Kyra via Twitter of via facebook, https://www.facebook.com/BelissimaClarinsAdvies/. Anderen kennen mij uit mijn Clarins beautysalon in Ugchelen/Apeldoorn - maar de meesten via www.belissima.nl! Laat ik vooral niet vergeten te vertellen dat ik drie lieve en mooie kinderen heb; Jolijn, Kasper en Suzet. Klinkt druk, is het ook ;-), maar heel gezellig! Het is en blijft een mooie uitdaging om drie kinderen, een eigen beautysalon en een webshop (en ergens nog een beetje me-time over te houden) samen te combineren, maar ik doe het met heel veel liefde en plezier.


Ik merkte vanuit de praktijk dat veel klanten niet weten welke producten ze kunnen gebruiken en/of elders niet juist geadviseerd werden. Dat was één van de redenen dat ik vanaf 2007 ook een Clarins webshop ben begonnen. Het is super leuk om klanten door het hele land en België te adviseren en zo (ook) een persoonlijke band met mijn online klanten te krijgen. Mede doordat men met mij kan chatten en/of het vragenformulier voor een advies invult (zie onderaan de homepage), kan ik door het krijgen van de juiste antwoorden, iedereen van het juiste advies voorzien. Niets leuker om vervolgens een bestelling te krijgen en daarna een mailtje van blije klanten. Voor het juiste advies hoef je dus echt niet bij mij in de stoel te liggen, dat kan tegenwoordig ook prima op afstand. In mijn webshop vind je alle Clarins producten die in Nederland verkocht worden. Prachtige producten gewonnen uit de natuur.

 

Mocht je niet precies weten wat voor jou en jouw huid het beste is, ik help je graag! Vele klanten zijn je voorgegaan en hebben het gemak van Belissima.nl met een persoonlijk advies door een Clarins- professional gecombineerd. Mijn doel is om elke klant blij te maken. Met het (eventuele) advies, het online shoppen bij Belissima.nl tot aan het uitpakken van de bestelling. Enorm trots ben ik op onze hoge Ekomi score waar onze klanten hun beoordeling over Belissima.nl hebben gegeven.

Ik hoop dat ook jij net zo enthousiast wordt.

Lieve groet,

Kyra Demmer