Over Belissima

Over Belissima

Belissima, de enige Clarins Schoonheidssalon in Apeldoorn
Schoonheidssalon Belissima is dé Clarins salon in Apeldoorn om uw mooiste kant te ontdekken en naar boven te halen. Naast de activiteiten van een professionele schoonheidssalon is het een uitstekende plek voor ontspanning en rust. Het complete programma voor schoonheidsverzorging van top tot teen laat u genieten en de resultaten zullen u verrassen.

Regelmatig worden Clarins trainingen gevolgd om up-to-date te blijven en optimale professionaliteit te kunnen bieden in behandelingen én producten. Schoonheidssalon Belissima streeft er naar om binnen Apeldoorn een schoonheidssalon te zijn die uitsteekt boven de rest in persoonlijke aandacht en vakkundigheid, maar natuurlijk ook: in optimaal verwennen!

Op alle activiteiten in de salon is de hygiënecode van toepassing en schoonheidssalon Belissima is aangesloten bij de nationale brancheorganisatie ANBOS.

Kyra Demmer, eigenaresse en Clarins schoonheidsspecialiste

 

Mijn naam is Kyra Demmer, 43 jaar, drie kinderen (twee meisjes en een jongetje) en met veel plezier werk ik in mijn schoonheidssalon en ben ik eigenaresse van de enige échte Clarins Webshop in Nederland.

In 1992 startte ik, direct na mijn opleiding Schoonheidsspecialiste, met Schoonheidssalon Belissima. Zoals zoveel collegae eerst kleinschalig, een paar vriendinnen, tantes, en een cosmeticamerk dat betaalbaar was om mee te kunnen starten. Door mijn enthousiasme (zegt men), kennis van het vak en de juiste producten groeide mijn klantenkring gestaag en begon het een beetje te kriebelen. Ik wilde een stap maken naar nog meer professionaliteit, een gerenommeerd product kunnen bieden en maakte graag gebruik van het aanbod van de importeur van Clarins om met zijn fantastische merk te mogen werken. De Clarins bijscholingen heb ik als zeer plezierig en waardevol ervaren. Clarins is een product waarmee het fijn werken is en waarmee ik nieuwe klanten in mijn salon mocht begroeten.

 

www.belissima.nl - de enige échte Clarins Webshop in Nederland
De website van mijn salon breidde ik uit met een kleine webshop; snel daarna ontving ik aanvragen uit het land en bleek dat klanten de gemakken van internet graag combineerden met persoonlijk advies door een Clarins-professional. Een nieuwe uitdaging lag aan mijn voeten; naast de activiteiten in de salon heb ik veel plezier in het adviseren van klanten via internet, het kunnen bieden van een volledig assortiment en is het elke keer weer een uitdaging om snel te kunnen leveren. Op de manier waarop ik mijn webshop combineer met 'digitale contacten' ontstaan er nieuwe mogelijkheden mijn klanten en mijzelf.