Natuurlijke lange wimpers

Droomt u van natuurlijke lange wimpers?

Droomt u van natuurlijke lange wimpers? Dan kunnen de schoonheidsspecialistes van Belissima deze voor u creëren. Wij zijn dé schoonheidssalon om uw mooiste kant te ontdekken en het beste van uzelf naar boven te halen. Zo kunnen wij u ogen extra laten opvallen door natuurlijke, prachtige lange wimpers bij u te creëren.

Een mooie, stralende oogopslag

Natuurlijke lange wimpersWij werken met producten van Revitalash. Met de producten van dit merk creëren wij al snel lange prachtige, natuurlijke wimpers die u een mooie, stralende oogopslag geven. Met het wimperserum van Revitalash krijgt u dus al snel lange mooie wimpers met een natuurlijke look. Dat dit product erg populair is, bewijst wel het feit dit product al twee jaar achter elkaar is verkozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.

Optimale verwennerij en persoonlijke aandacht

Als professionele schoonheidssalon hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid en het bieden van een goede service. Wij streven er dan ook naar om een salon te zijn die uitsteekt boven de rest van de salons in de regio in vakkundigheid, optimale verwennerij en persoonlijke aandacht. Alle activiteiten die wij in onze salon uitvoeren zijn in overeenstemming met de hygiënecode.

Ook een webshop

Belissima is niet alleen een schoonheidssalon. Wij zijn namelijk ook een webshop. Bij ons kunt u make-up bestellen van Clarins en Revitalash. De producten van Clarins staan weer bekend om verzorgings- en beautyproducten van een hoogwaardige kwaliteit. In onze webshop vindt u onder meer:

  • Gezichtsverzorgingsproducten
  • Lichaamsverzorgingsproducten
  • Huidverzorgingsproducten
  • Make-up
  • Zonbeschermingsproducten

Verder treft u in onze webshop ook cadeaus. Zo kunt u uw geliefde of vriendin bijvoorbeeld verrassen met een exclusieve boxset. Wilt u meer weten over een beautyproduct? Dan kunt u aan onze schoonheidsspecialiste online een vraag stellen over dit product. Zij geeft u dan een advies op maat.

Natuurlijke lange wimpers creëren? Bel ons snel voor een afspraak!

Wilt u graag dat wij natuurlijke prachtige lange wimpers bij u creëren? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via 06-5130 8150. Als servicegerichte schoonheidssalon streven wij er altijd naar om onze klanten een beautybehandeling- en advies op maat te geven. Wij werken enkel met ervaren schoonheidsspecialistes die een passie hebben voor hun werk. Zij geven u dan ook natuurlijke lange wimpers waarmee u een stralende oogopslag krijgt.