Make-up bestellen

Wilt u make-up bestellen?

Make-up bestellenWilt u make-up bestellen? Dan bent u hiervoor bij Belissima helemaal op de juiste plek. Bij ons kunt u make-up en verzorgingsproducten bestellen van de merken Clarins en Revitalash. Deze twee bekende merken staan bekend om make-up van een hoogwaardige kwaliteit. De make-up van Clarins en Revitalash blijft goed en lang zitten. Dit betekent dus dat u deze niet steeds hoeft bij te werken.

Een uitgebreid make-upaanbod

Als u make-up online wilt bestellen in onze webshop dan zult u al snel tot de ontdekking komen dat wij over een uitgebreid aanbod beschikken. In onze webwinkel vindt u onder meer:

  • Foundation
  • Gezichtsmake-up
  • Oogmake-up
  • Lip make-up
  • Mascara
  • Make-up penselen
  • Instant light make-up

Wij bieden u dus een ruim aanbod. Als u make-up online gaat bestellen bij Belissima dan leveren wij deze binnen een tot drie werkdagen bij u thuis af. U hoeft dus niet lang op uw bestelling te wachten en kunt al snel uw nieuwe make-up gebruiken.

Hoogwaardige kwaliteit en een goede werking

Bij Belissima kunt u make-up online bestellen van de twee bekende merken Clarins en Revitalash. De producten van deze twee merken staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en goede werking. Zo laat u met de beautyproducten van Clarins uw huid en gezicht weer stralen en met het wimperserum van Revitalash creëert u in een handomdraai natuurlijke, lange wimpers.

Ook een schoonheidssalon

Wij zijn niet alleen een webshop, maar ook een schoonheidssalon. In onze schoonheidssalon werken wij met producten van Clarins en Revitalash. Onze schoonheidsspecialistes volgen regelmatig speciale trainingen om up-to-date te blijven. Zo kunnen zij u altijd een beautybehandeling geven die aansluit bij uw huid. Verder voorzien zij u ook van een beauty advies op maat.

Make-up bestellen? Bezoek onze webshop vandaag nog!

Wilt u make-up online bestellen? Dan kunt u dit uitstekend doen bij Belissima! U kunt onze webshop op elk gewenst moment van de dag bereiken. Daarnaast kunt u ook altijd een afspraak met onze schoonheidsspecialiste maken voor een beautybehandeling. U kunt ons bereiken door te bellen naar 055 5411 990. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid en vinden het dan ook belangrijk om u een goede service te bieden. Wanneer u een vraag heeft over make-up dan kunt u deze altijd even online stellen aan onze schoonheidsspecialiste. Zij geeft u dan een uitgebreid advies. Bij Belissima ervaart u al snel het gemak van make-up bestellen en een goed beautyadvies.