Clarins foundation

Vind hier dé perfecte Clarins foundation

Op zoek naar Clarins foundation? Dan vindt u deze in de webshop van Belissima. Bij ons vindt u de juiste foundation voor uw huid van Clarins. Dit merk staat bekend om zijn goede en betaalbare producten van een hoogwaardige kwaliteit. Met een foundation van Clarins beschermt en verzorgt u uw huid.

Producten die met liefde zijn gemaakt

Clarins foundationDe reden dat Belissima producten van Clarins verkoopt is, omdat deze verzorgingsproducten met liefde zijn gemaakt. Als u een foundation van Clarins bij ons aanschaft dan dient u deze over een dagcrème op uw huid aan te brengen. Een foundation bevat veel intensieve kleurpigmenten en geeft hierdoor een dekkend eindresultaat. U kunt kiezen voor een licht dekkende, medium dekkende of totaal dekkende crème. Hiermee maakt u uw huidskleur mooi egaal en corrigeert u deze. Kies altijd voor een tint die net iets donkerder of lichter is dan uw eigen huidskleur.

Altijd wel een geschikte tint voor uw huid

In onze webwinkel treft u een ruim aanbod van foundations en egaliserende crèmes. Ze zijn in veel verschillende vormen en tinten verkrijgbaar voor verschillende huidtypen. Er zit dus altijd wel een geschikte tint tussen die bij uw huidskleur past. Ons assortiment bestaat onder meer uit:

  • Skin Illusion Poudre Foundation
  • BB Perfecting Cream 
  • Teint Extra Comfort SPF 15
  • True Radiance Foundation 
  • Teint Haute Tenue SPF 15 
  • Teint Ever Matte SPF 15 
  • Teint Compact Haute SPF 15 
  • Teint Skin Illusion 
  • Teint Multi-Regenerante

Weet u niet goed welke foundation bij u past? Vraag dan online een huidverzorgingsadvies aan onze ervaren Clarins schoonheidsspecialiste. Zij voorziet u zo snel mogelijk van een persoonlijk huidverzorgingsadvies. Bij ons ervaart u al snel het gemak van online shoppen en het voordeel van een echte goede Clarins productkennis en goede adviezen.

Wilt u Clarins foundation aanschaffen? Doe dit dan nu bij Belissima!

Bent u van plan om een foundation van Clarins aan te schaffen? Dan kunt u dit bij Belissima 24 uur per dag doen. Onze webshop is namelijk op ieder moment van de dag bereikbaar. Belissima is niet alleen een webshop, maar ook een schoonheidssalon. Het is dan ook mogelijk om een afspraak bij ons te maken voor een beautybehandeling. U kunt ons bereiken via 06-51308150. Onze schoonheidsspecialiste voorziet u graag van een online schoonheidsadvies. Hierdoor vindt u bij ons al snel de Clarins foundation die bij uw huidtype past.