Clarins double serum

Clarins double serum

Op zoek naar een anti-aging crème?
Kies dan voor Clarins double serum

Clarins double serum is dé anti-aging crème voor iedere vrouw vanaf 25 jaar. Bent u ook op zoek naar deze crème? Dan vindt u deze in de webshop van Belissima. Wij zijn een gerenommeerde webshop in schoonheidsverzorging. Bij ons treft u dan ook uitsluitend betaalbare producten van kwalitatief hoogstaande merken, zoals Clarins. De producten van dit merk zijn met liefde gecreëerd en verwennen uw huid volledig.

Meer glans, stevigheid en een regelmatige teint

Wilt u aan anti-aging werken? Dan kunt u het double serum van Clarins gaan gebruiken. Dit unieke serum geeft uw vijf huidfuncties een enorme boost. Het serum gaat het verlies van glans en stevigheid tegen en verwijderd zichtbare poriën. Verder creëert het een regelmatige teint en houdt het de ontwikkeling van rimpels tegen. U kunt dit serum perfect combineren met een van de andere producten van dit merkt, zoals een dagcrème of foundation.

Een uniek en natuurlijk product

Het double serum van Clarins is echt een uniek product. Het bestaat onder meer uit twintig krachtige plantenextracten, organische rozenbottelolie, pistache, organische groene en witte thee, groene banaan en kiwi. Het serum zorgt voor celvernieuwing en verwijdert oude en dode cellen. Het gaat niet alleen huidveroudering tegen, maar voedt en hydrateert uw huid ook. Zo zorgt het katafray-extract voor een perfecte hydratatie van uw huid. Het kiwi-extract voedt uw huid en de organische rozenbottelolie geeft uw huid weer meer zuurstof. De pistache en groene/witte thee-extracten beschermen uw huid en het banaan-extract zorgt weer voor celvernieuwing. Kortom, dit is een uniek, natuurlijk product voor uw huid.

Meer weten over Clarins double serum? Bezoek snel onze website!

Wilt u graag meer weten over het double serum van Clarins? Bezoek dan snel eens onze website. Hier treft u een uitgebreide omschrijving over het serum en kunt u filmpjes bekijken over dit product. Voor meer vragen en informatie kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. Wij zijn bereikbaar via 06-51308150. Het is ook mogelijk om via onze website om een online beautyadvies te vragen. Door de lijst met vragen in te vullen, komt onze schoonheidsspecialiste erachter welk beautyproduct het beste bij u past. Ze zal u dan snel voorzien van een online beautyadvies op maat. Aangezien wij veel waarde hechten aan klanttevredenheid, hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw bestellen. Wij bezorgen uw Clarins double serum dan ook binnen twee werkdagen.