Belissima Nieuwsbrief November

Belissima Nieuwsbrief November


Alle Clarins Kerstcoffrettes op 1 speciale pagina


Een heel bijzondere actie. Het ideale cadeau voor de feestdagen. U kiest uw favoriete Clarins product en betaald daarvoor de normale prijs. 

Daarbij ontvangt u twee travelsize producten volledig gratis. Tekst tekst tekst....

 

Video van alle kleuren Clarins Lipliners
Vindt u het soms lastig om de kleur van een lipliner goed te bepalen en koopt u daarom liever niet via een webshop uw producten? Belissima hoopt u met een productvideo een beetje te kunnen helpen. Een overzicht van alle kleuren, aangebracht op een hand geeft een veel beter beeld. Bekijk alle kleuren van tekst tekst tekst tekst.
http://www.belissima.nl/crayon-levres-01-baby-rose.html -> zie tab 'video'

 

Clarins +Jeune +Longtemps

Er jong uit blijven zien is met deze crème niet langer een droom. Ontdek dit nieuwe, bijzondere verzorgingsproduct.

+Jeune +Longtemps pakt de oorzaak aan van huidveroudering en geeft uw huid weer een frisse, veerkrachtige en sprankelende uitstraling.

Meer nog dan een klassieke anti-rimpel verzorging stimuleert deze crème uw huid zichzelf te voeden en te hydrateren. De plantaardige bestanddelen voorzien uw huid van voldoende voedingsstoffen, vocht en zuurstof.

Het geheim? Het geheim zit verscholen in de zeer bijzondere samenstelling van deze crème, maar zeker ook de gepatenteerde toepassingsmethode van Clarins.

  

Uw eigen Belissima Klantenkaart

De nieuwe Clarins Webshop van Belissima biedt optimaal bestelgemak als u een Belissima klantenkaart aanmaakt. U vindt deze functionaliteit rechtsboven in de shop.
Na het éénmalig invoeren van de gegevens kunt u herhalingsbestellingen doen, een verlanglijstje maken, bijhouden welke productreviews u schrijft en bestellingen uit het verleden makkelijk inzien. Inschrijven voor de nieuwsbrief is ook daar mogelijk. We verwelkomen u op deze manier graag als vaste klant.
Voor alle klanten met een Belissima-account hebben we natuurlijk op verschillende momenten ook als eerste Clarins productnieuws beschikbaar en stellen we speciale kortingscoupons beschikbaar! Bedankt voor het vertrouwen in Belissima, het lezen van deze eerste nieuwsbrief en graag tot ziens!
Kyra Demmer www.belissima.nl - de enige échte Clarins Webshop in Nederland.