Beauty advies

Wilt u een beauty advies op maat

Wilt u graag eens een goed beauty advies op maat? Dan bent u bij Belissima helemaal op de juiste plek. Wij zijn een gerenommeerde schoonheidssalon en voorzien onze klanten altijd van een optimaal advies op het gebied van beauty en verzorging. Wanneer wij u een beauty behandeling en advies geven dan is dit helemaal afgestemd op uw huidtype. Wij ontdekken uw mooiste kant en halen deze voor u naar boven.

Kom helemaal tot rust

Als u onze schoonheidssalon bezoekt dan zult u al snel ontdekken dat dit een uitstekende plek is om lekker tot rust te komen en u te laten verwennen. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klanttevredenheid streven wij ernaar om u optimaal te verwennen met een beauty behandeling en advies op maat. Deze sluit helemaal aan op uw huidtype en uw smaak.

Lange natuurlijke wimpers

In onze schoonheidssalon en webshop treft u ook producten van Revitalash. De producten van dit merk zorgen onder meer voor een natuurlijke wimperverlenging. Dat het wimperserum van Revitalash ontzettend populair is, bewijst wel het feit dat dit merk al twee jaar achtereen is verkozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange, natuurlijke wimpers.

Online make-up kopen

Wij zijn niet alleen een schoonheidssalon, maar ook een webshop. Bij ons is het mogelijk om online make-up en verzorgingsproducten te kopen voor uw huid, gezicht en lichaam. Dit zijn beautyproducten van Clarins en Revitalash. In onze webshop vindt u onder meer:

  • Make-up
  • Beautyproducten voor uw gezicht
  • Beautyproducten voor uw lichaam
  • Zonbeschermingsproducten
  • Giftboxes

Alle beautyproducten die u bij ons vindt zijn zeer betaalbaar en van een hoogwaardige kwaliteit. Als u niet goed weet welk product precies bij u past dan kunt u aan onze schoonheidsspecialiste een online advies vragen op het gebied van beauty. Zij zal u dan meer informatie geven over het product en u vertellen of deze bij u past.

Afspraak maken voor een beauty advies? Bel of mail ons snel!

Wilt u graag een afspraak maken voor een advies op het gebied van beauty? Bel of mail dan snel met onze schoonheidssalon voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar

06 -51308150. Als u een afspraak met ons maakt voor een schoonheidsbehandeling dan voorzien wij u van een optimaal beauty advies waar u jarenlang iets aan heeft.