Mascara

Va-va-volume mascara

Wat is een look zonder de juiste mascara? Zonder de juiste mascara is uw make-up simpelweg niet af. Mascara zorgt voor een heldere, open blik die u kracht en zelfvertrouwen uit laat stralen. Met de perfect mascara voelt u zich goed en haalt u het uiterste uit uw wimpers door ze precies die look te geven waar u voor gaat. En of dat nu een subtiele verfijnde mascara is of een mascara die u va-va-volume wimpers geeft, mascara maakt uw look af en is tegelijk de basis. Uw perfecte mascara kopen en vinden doet u bij Belissima. Voor Clarins mascara bent u bij Belissima aan het juiste adres. En in de aanbieding mascara kopen is altijd mooi genomen! Bij Belissima profiteert u standaard van korting op Clarins mascara en het gehele overige assortiment van Clarins!

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 21,50

Belissima prijs: € 19,35

Advies prijs: € 29,00

Belissima prijs: € 26,10

Advies prijs: € 29,00

Belissima prijs: € 24,65

Advies prijs: € 29,00

Belissima prijs: € 24,65

Advies prijs: € 30,00

Belissima prijs: € 27,00

Advies prijs: € 30,00

Belissima prijs: € 27,00

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De perfecte mascara kopen

De juiste mascara vinden is zeer persoonlijk. Iedereen houdt van een andere mascara look, maar mascara is voor bijna elke vrouw onmisbaar. Mascara geeft je die open blik waardoor uw ogen spreken. Zeker een onmisbaar beautyproduct dus. Wanneer u ook in de regen gegarandeerd op uw mascara wilt kunnen rekenen, kiest u voor een waterproof mascara van kwaliteit zoals de Truly Waterproof Mascara – Intens Black. Deze mascara bevat een speciale formule van sinaasappelwax en squalane uit olijven die een coating over uw wimpers leggen. Uw wimpers worden beschermt tegen vocht, zeewater, zwembadwater en de zon.

Verzorgende mascara’s

Wilt u naast een fijne mascara ook uw wimpers verzorgen? Bijvoorbeeld omdat u uw wimpers van nature best wat langer of voller wilt hebben? Dan zit u met de mascara’s van Clarins goed. De Supra Volume Mascara van Clarins heeft bijvoorbeeld een dubbele werking. Dankzij een speciale formule, die verrijkt is met panthenol en cassiebloemenwas, is deze mascara naast een make-up, ook een verzorgingsproduct. Hoe vaker u deze mascara gebruikt, hoe meer u het effect van het “Volume Boost” complex merkt.

Clarins mascara bestellen

Uw Clarins mascara kopen doet u bij Belissima. Met een standaard aanbieding op mascara’s van 10% korting bij de kassa, bent u verzekerd van een voordelige aankoop. Daarnaast ontvangt u altijd gratis miniaturen bij elke bestelling. Handig voor onderweg in uw handtas of om kennis te maken met nieuwe producten. Ga voor natuurlijk en kwaliteit en kies voor Clarins!