Instant light

Instant magie voor uw huid

Als u uw make-up net dat extra sprankeltje wilt geven of dat beetje magie dat ervoor zorgt dat uw make-up helemaal top zit én zo blijft zitten voor langere tijd, dan biedt Clarins instant light make-up uitkomst. Op deze pagina vindt u Clarins producten voor een magische en prachtige huid. Super handig toch? Want wie wil dat nou niet! Met deze magische producten geeft u uw make-uplook een extra long-lasting effect, extra verzorging of extra glamour. Elk product op deze pagina heeft zijn eigen magische kracht. Verbaas u over de verfijnde techniek van deze beautyproducten van Clarins!

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 30,50

Belissima prijs: € 27,45

Advies prijs: € 30,00

Belissima prijs: € 27,00

Advies prijs: € 30,00

Belissima prijs: € 27,00

Advies prijs: € 35,00

Belissima prijs: € 31,50

Advies prijs: € 35,00

Belissima prijs: € 31,50

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Magie in een potje

Wat we bedoelen met magie in een potje? Dat dankzij deze producten bijvoorbeeld uw make-up langer dan ooit goed blijft zitten of dat uw huid als nooit tevoren straalt of dat alle Clarins make-up tegelijk verzorgende producten zijn. Dat durven wij wel magie in een potje te noemen. Neem de Fix’ make-Up/Waterproof. Dit is de perfecte fixatie om uw make-up en foundation long-lasting mee te maken, urenlang! De Fix Make-up geeft een fris effect aan uw huid, maar blijft wel comfortabel aanvoelen. Tegelijkertijd wordt de huid beschermt tegen schadelijke stedelijke invloeden van buitenaf. Geschikt voor elke huidtype.

Nog meer Clarins magie in een potje ontdekken? Lees gauw wat alle producten op deze pagina voor uw huid doen!

Instant Smooth

Iedereen houd van een gladde, effen en glanzende huid. De magische Instant Smooth Perfecting Touch primer egaliseert uw huid, verkleint poriën en verdoezeld rimpeltjes en andere onzuiverheden. Deze primer heeft een 'opvul' effect, waardoor uw huid er egaal en glad uitziet en laat uw make-up de hele dag door perfect zitten. Zo ziet uw huid er instant smooth uit dankzij een mooi product.

Maar er zijn meer mooie producten die we graag met u delen. De Pinceau Perfecteur/Instant Light Eye Perfecting Base is een handige pen die oneffenheden verdoezeld en schaduw plekjes in uw gezicht lichter maakt en wallen en kringen vervaagd. Met één klik van de pen wordt uw huid in een oogopslag licht en gehydrateerd, donkere kringen en fijne lijntjes worden optisch verminderd. De Clarins Instant Light Eye Perfecting Base geeft een natuurlijke, frisse en vlekkeloze teint.

Clarins magie

Wilt u genieten van extra voordelen in uw make-up? Clarins zorgt voor een instant smooth huid of voor een typische Clarins instant light look. Profiteer bij het afrekenen van uw Clarins magie producten standaard van 10% kassakorting!