Gezicht make-up

Gezichtsmake-up

Ware schoonheid begint met een mooie stralende teint. Met gezichtsmake-up geeft u uw gezicht net even een extra touch. Onder de categorie gezichtsmake-up van Belissima vallen concealer, blush, bronzer en ander gezichtspoeders. Dus echt de make-up voor op uw gezichtshuid en voor een egale of sprankelende teint en finishing touch. Voor een gezonde kleur, blos of egaal effect gebruikt u onze gezichtsmake-up. Zo geeft de Clarins blush u een natuurlijke uitstraling en met de Clarins teint verkrijgt u een egale, matte finish. Hieronder vindt u ons assortiment Clarins gezichtsmake-up.

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 29,00

Belissima prijs: € 26,10

Advies prijs: € 35,00

Belissima prijs: € 31,50

Advies prijs: € 26,50

Belissima prijs: € 23,85

Advies prijs: € 36,00

Belissima prijs: € 32,40

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Over Clarins

Clarins is ontstaan uit liefde. Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Clarins stelde dat schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid voor een vrouw. In 1991 lanceert de Clarins Groep de eerste Clarins make-uplijn. Een ontzettend uitgebreide make-uplijn is vandaag de dag het resultaat en Clarins blijft groeien en nieuwe mooie producten ontwikkelen.

Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken zij naar hét ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel. Zo zijn de onderzoekers van Clarins al 50 jaar de plantenexperts voor uw schoonheid.

Clarins gezichtsmake-up

Alle make up van Clarins bevat natuurlijke werkstoffen. Deze kostbare natuurlijke werkstoffen zorgen ervoor dat, naast het direct mooier laten worden van uw huid, het ook direct wordt verzorgd en beschermd. Elke vrouw is uniek, dus ook haar huid. Clarins gezichtsmake-up heeft daarom diverse kleuren, dekkingen en samenstellingen voor diverse huidtypen.

Bent u op zoek naar een Clarins blush? De crème blush van Clarins is er een die smelt op de huid en bij het aanbrengen verandert van een zachte crème in een satijnzacht poeder. Liever een egale Clarins teint? De bronzing compact powders van Clarins zijn van 100% mineraal. De Bronzing Duo met SPF 15 beschermt tegen vervuiling, vrije radialen en ook tegen UVA en VB stralen. Wie zegt dat make-up slecht is voor uw huid? De make-up van Clarins is dat in ieder geval niet!

Uw gezichtsmake-up kopen bij Belissima?

Koop voordeling uw gezichtsmake-up van Clarins bij Belissima. U heeft het snel in huis en ontvangt altijd 10% korting of meer op Clarins bij Belissima inclusief gratis samples! Kortom; voor Clarins gezichtsmake-up hoeft u niet verder te zoeken. Bekijk het assortiment snel!