Foundation

Foundations

Voor een foundation die zowel verzorging als bescherming biedt naast een stralende en egale huid, bent u bij Clarins op Belissima.nl aan het juiste adres. Foundations van Clarins geven de huid ook verzorging en bescherming. De Clarins foundation make-uplijn bestaat uit verschillende samenstellingen en kleuren, omdat iedere vrouw behoefte heeft aan een product dat perfect aansluit op haar huid. Bekijk hieronder het assortiment Clarins foundations van Belissima. Heeft u vragen over een foundation van Clarins? Stel uw vraag aan Kyra, eigenaresse van Clarins beautysalon in Apeldoorn. Zij heeft deze Clarins webshop opgericht om mensen van het juiste advies over o.a. Clarins make-up te kunnen voorzien.

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 38,00

Belissima prijs: € 34,20

Advies prijs: € 42,50

Belissima prijs: € 38,25

Advies prijs: € 47,50

Belissima prijs: € 42,75

Advies prijs: € 35,00

Belissima prijs: € 31,50

Advies prijs: € 38,00

Belissima prijs: € 34,20

Advies prijs: € 35,00

Belissima prijs: € 31,50

Advies prijs: € 37,50

Belissima prijs: € 33,75

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De juiste foundation kiezen

Een passende foundation kiezen is lang zo makkelijk nog niet. Een verkeerde kleur foundation kiezen kan echt een afbreuk van uw schoonheid zijn. Dan kan de dekking nog mooi zijn, als de teint niet natuurlijk is, valt dit uit de toon en dat is zonde. Hoe u de juiste kleur vindt, kunt u fysiek testen op uw hand, of als uw online shopt op Belissima, Kyra om advies vragen bij twijfel!

Foundations van Clarins zijn er in verschillende samenstellingen. Clarins foundation is er als poeder, mousse en in diverse soorten vloeibare crèmes. Elke foundation heeft een unieke dekking en structuur. Alle foudations van Clarins beschikken over een SPF bescherming. De één meer dan de ander. De Clarins Teint True Radiance bevat bijvoorbeeld een SPF 15 bescherming, terwijl de Clarins BB cream zelfs SPF 25 bevat.

Daarnaast is iedere Clarins foundation op een ander manier verzorgend. Wilt u een foundation met een “Skin Detox Complex” met een zuiverende en absorberend vermogen? Dan kiest u voor de Teint Ever Matte SPF 15 foundation. Hecht u meer waarde aan een anti-ageing foundation? Dan kan de nieuwe satijnzachte Teint Extra Comfort SPF 15 iets voor u zijn. Bekijk per foundation dus goed wat de verzorgende werking is en bepaal waar uw voorkeur naar uitgaat.

Maak een keuze uit de foundations van Clarins

Bij Belissima vindt u een ruime keuze aan Clarins foundation make-up voor een mooie, egale en natuurlijk uitziende teint. Maak uw keuze en straal! Twijfelt u over de juiste kleur of heeft u een vraag over een Clarins foundation? Stel dan gerust uw vraag! Kyra voorziet u graag van advies.