Cleansing Milk Combination to Oily Skin 400 ml (Lait Démaquillant PG)

Schrijf de eerste review van dit product

Reinigt en verwijdert make-up op een zachte manier en laat de huid sprankelen van frisheid, terwijl uw huid blijft comfortabel blijft aanvoelen.
De restanten van de Clarins Cleansing Milk with Gentian verwijdert u met de Toning Lotion with Iris.

Deze fijne voordeelfles bevat een pompsysteem. Lekker makkelijk in het gebruik!
Voor de gecombineerde tot vette huidtype. [zie tab video].

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,50
OF
  1. Standaard 10% korting bij de kassa
  2. Gratis miniaturen bij elke bestelling
  3. Belissima klantdossier: extra gemak!
  4. Wilt u een huidverzorgings advies? Vul het formulier in
  5. Voor 16:30 uur besteld?
    De volgende werkdag in huis!
  6. Vanaf € 69,00 gratis verzending, tot € 69,00 zijn de verzendkosten € 4,95 (bestellingen naar het buitenland kosten altijd € 4,95)

Details

Aanbrengen volgens de Clarins methode voor een optimaal resultaat: - ' s Ochtends en 's avonds aanbrengen. - Verwarm het product tussen de handpalmen. - Breng het met beide handen aan op het hele gezicht, zonder druk uit te oefenen. - Houd de handen plat tegen het gezicht en trek ze er vervolgens plotseling vanaf, alsof de huid gloeiend heet is. - Herhaal deze handeling 5 tot 6 maal: de reinigingsmelk wordt dikker en vormt een 'zuignapeffect' waarmee make-up en onzuiverheden worden opgenomen en verwijderd, zonder dat de huid geïrriteerd raakt. - Vervolgens afspoelen of afvegen. - Tenslotte de Lotion Tonique aanbrengen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Cleansing Milk Combination to Oily Skin 400 ml (Lait Démaquillant PG)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruik
Kwaliteit
Prijs

Extra informatie

Naam Cleansing Milk Combination to Oily Skin 400 ml (Lait Démaquillant PG)
Beschrijving Aanbrengen volgens de Clarins methode voor een optimaal resultaat: - ' s Ochtends en 's avonds aanbrengen. - Verwarm het product tussen de handpalmen. - Breng het met beide handen aan op het hele gezicht, zonder druk uit te oefenen. - Houd de handen plat tegen het gezicht en trek ze er vervolgens plotseling vanaf, alsof de huid gloeiend heet is. - Herhaal deze handeling 5 tot 6 maal: de reinigingsmelk wordt dikker en vormt een 'zuignapeffect' waarmee make-up en onzuiverheden worden opgenomen en verwijderd, zonder dat de huid geïrriteerd raakt. - Vervolgens afspoelen of afvegen. - Tenslotte de Lotion Tonique aanbrengen.
Inhoud 400 ml
Ingrediënten en werking Bio-Ecolia: voor het behoud van de natuurlijke huidbalans, Hydrofiele oliën: reinigen, Vitamine A en E: verbeteren de kwaliteit van de huid, Gentiaan: versterkend en herstellend, Iris, meidoorn: ontzwellend, adstringerend, normaliserend en antibacterieel
Toepassing Gecombineerde huid