Bust Beauty Extra-Lift Gel (Gel Buste Super Lift)

Deze niet vette gel geeft uw huid direct meer stevigheid, veerkracht en zorgt voor een liftend effect. Gel Buste legt een doorzicht laagje op de huid, die voor extra versteviging zorgt, máár dit laagje plakt niet.

De Bust Beauty Extra-Lift Gel brengt u s'morgens met grote strijkbewegingen aan vanaf de basis van de borsten tot onder de kin. Deze gel trekt direct in. U kunt zicht meteen aankleden.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Advies prijs: € 59,00

Belissima prijs: € 53,10

  1. Standaard 10% korting bij de kassa
  2. Gratis miniaturen bij elke bestelling
  3. Belissima klantdossier: extra gemak!
  4. Wilt u een huidverzorgings advies? Vul het formulier in
  5. Voor 16:30 uur besteld?
    De volgende werkdag in huis!
  6. Vanaf € 69,00 gratis verzending, tot € 69,00 zijn de verzendkosten € 4,95 (bestellingen naar het buitenland kosten altijd € 4,95)

Details

Om optimaal te profiteren van het verstevigende effect bij voorkeur ’s morgens met grote strijkbewegingen aanbrengen van de basis van de borsten tot de kin. Gel Buste Super Lift is niet vet en plakt niet. U kunt zich meteen aankleden.

Klantenreviews

wow Review by Inge
Kwaliteit
Prijs
Gebruik
Dit produkt werkt prima,al vind ik persoonlijk dat het wel wennen is,als je het opsmeert,plakt wat,en tja het lift idd,:-). Kortom,weer een goed product van Clarins;-) (Geplaatst op 15-09-11)

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Bust Beauty Extra-Lift Gel (Gel Buste Super Lift)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruik
Kwaliteit
Prijs

Extra informatie

Naam Bust Beauty Extra-Lift Gel (Gel Buste Super Lift)
Beschrijving Om optimaal te profiteren van het verstevigende effect bij voorkeur ’s morgens met grote strijkbewegingen aanbrengen van de basis van de borsten tot de kin. Gel Buste Super Lift is niet vet en plakt niet. U kunt zich meteen aankleden.
Inhoud 50 ml
Ingrediënten en werking Star Apple: stimuleert en stevigend, Extract van de Vu Sua: verstevigend, bestrijdt vrije radicalen en draagt bij aan een versterking van de collageenvezels, haversuiker: plantaardig extract, vormt een onzichtbaar en flexibel laagje op de huid, extract va
Toepassing Busteverzorging