Lichaam

Clarins lichaamsverzorging

Clarins motto is ‘voor ieder cosmetisch probleem een oplossing’. Het is dan ook niet voor niets dat deze producten al jaren wereldwijd op nummer één staan. Bent u op zoek naar goede, degelijke een fijne lichaamsverzorgingsproducten? Dan weten wij zeker dat u dit bij het merk Clarins vindt. Welk product u ook kiest; Clarins zorgt voor een mooie, egale en stralende teint. Een luxe die Clarins voor iedereen toegankelijk maak. Bekijk hieronder snel het assortiment aan Clarins lichaamsverzorging!

Artikelen 1 tot 24 van 39

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 56,00

Belissima prijs: € 50,40

Advies prijs: € 56,00

Belissima prijs: € 50,40

Advies prijs: € 56,00

Belissima prijs: € 50,40

Advies prijs: € 25,00

Belissima prijs: € 22,50

Advies prijs: € 23,00

Belissima prijs: € 20,70

Advies prijs: € 78,00

Belissima prijs: € 70,20

Advies prijs: € 109,00

Belissima prijs: € 98,10

Advies prijs: € 23,00

Belissima prijs: € 20,70

Advies prijs: € 28,00

Belissima prijs: € 25,20

Advies prijs: € 28,00

Belissima prijs: € 25,20

Advies prijs: € 22,00

Belissima prijs: € 19,80

Advies prijs: € 46,00

Belissima prijs: € 41,40

Advies prijs: € 56,00

Belissima prijs: € 50,40

Advies prijs: € 55,50

Belissima prijs: € 49,95

Artikelen 1 tot 24 van 39

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Lichaamsverzorgingsproducten

Voor goede lichaamsverzorgingsproducten moet u bij Clarins zijn. Naast welbekende lichaamsverzorgingsproducten, kunt u bij Clarins ook terecht voor zeer gerichte verzorgingsproducten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Gel Buste Super Lift. De naam legt precies uit waar dit product goed voor is. Dit is namelijk dé schoonheidsverzorging van de buste bij uitstek. De gel geeft een liftend effect en behoudt de stevigheid en veerkracht van een ‘natuurlijke bh’. De Gel Buste Super Lift zorgt voor mooie rondingen en dankzij de dubbele werking worden uw borsten verstevigd en gehydrateerd; iedere dag weer. Maar ook voor uw oksels hebben wij verscheidende fijne lichaamsverzorgingsproducten. Bijvoorbeeld de Déodorant Eau Dynamisante. Deze deodorant neutraliseert en voorkomt op milde wijze transparantiegeuren, zonder dat ingegrepen wordt in het ‘natuurlijke’ transparatieproces. De deodorant geeft een heerlijk gevoel en een heerlijke geur zodat u zich de hele dag fris en zelfverzekerd voelt. Deze deodorant is een perfecte aanvulling op de Eau Dynamisante Spray. Dit is de eerste verzorgende eau de soin die de aroma en de werking van planten combineert voor een fijn gevoel en een heerlijke geur. Door deze spray wordt uw huid versterkt, gerevitaliseerd, verzacht, subtiel geparfumeerd én gehydratreerd. Wat wilt u nou nog meer?

Clarins lichaamsolie

Ook voor Clarins lichaamsolie bent u bij Belissima aan het juiste adres. De Huile Relax is een hele fijne Clarins olie voor het lichaam. De lichaamsolie ontspant de huid. Door deze ontspanning wordt vermoeidheid en stress verminderd en krijgt u een weldadig gevoel. Uitdroging wordt door de Huile Relax voorkomen en uw huid blijft satijnzacht. Maar dit is niet de enigste Clarins lichaamsolie in het assortiment van Belissima. Wat dacht u van de Huile Anti-Eau? Deze Clarins olie voor het lichaam bevordert de afvoer van toxines. Daarnaast stimuleert en verstevigt het uw huidweefsel en vermindert cellulitis. Dat wil toch iedereen? Ook deze olie voorkomt uitdroging en zorgt dat uw huid soepel en satijnzacht aanvoelt. Tot slot hebben wij ook de Huile Tonic van de Clarins lichaamsolie –lijn in ons assortiment. Deze lichaamsolie versterkt en verstevigt het huidweefsel en verbeterd de elasticiteit van de huid. Als u deze olie smeert, helpt het striae te voorkomen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld net zwanger bent.

Kortom; voor Clarins lichaamsverzorging producten die onder andere betrekking hebben op ontspanning, verstevigend, slankmakend, anti-aging, vochtherstelling bent u bij Belissima aan het juiste adres. Wij hebben een onwijs breed assortiment en daarom voor ieder wel wat wils. Bekijk het gehele assortiment aan lichaamsverzorgingsproducten snel.