6 Shoptips!


Shoptip 1 – altijd minimaal 10% korting bij de kassa.

Clarins hanteert landelijke adviesprijzen. De prijzen van Belissima.NL zijn altijd standaard 10% lager. Daarnaast heeft Belissima.NL regelmatig extra acties die nóg meer voordeel opleveren. De standaard korting én de eventueel extra korting verwerken we automatisch bij de kassa. Als je misschien ook nog beschikt over een speciale of tijdelijke actiecode moet je die nog wel apart invoeren, maar dat wijst zich vanzelf.

Shoptip 2 – proefjes cadeau bij elke bestelling.

Bij elke bestelling kun je je leeftijd aangeven. Ik hou daar zo veel mogelijk rekening mee én probeer samples cadeau te geven die goed bij je gekochte Clarins product passen. Natuurlijk kan het zijn dat je speciale wensen hebt: een sample voor iemand anders of een product waar je nieuwsgierig naar bent. Laat het me dan weten via een mail of in het opmerkingenveld – ik hou er zo veel mogelijk rekening mee.

Shoptip 3 – het Belissima.nl klantendossier: extra gemak.

Misschien heb je gezien dat je ook een Belissima klantdossier kunt aanmaken. Als je dat doet kun je nog makkelijker bestellen, producten vergelijken, eenvoudig vorige bestellingen inzien en krijg je zo nu en dan extra voordeeltjes. Je kunt bij je bestelling een account aanmaken of via de knop ‘Mijn Belissima Account’ bovenaan in het menu.

Shoptip 4 – Vandaag besteld? Morgen in huis!

Als je vandaag besteld en ook voor 15 uur afrekent lukt het bijna altijd om de bestelling morgen (de volgende werkdag) bij je thuis te bezorgen. Heel zo nu en dan lukt het niet helemaal omdat een product even uitverkocht is. Ik neem dan contact met je op om te overleggen. Vaak is een proefje of sample van het product een prima tijdelijke oplossing. De rest van je bestelling stuur ik natuurlijk wel aan naar je toe. Soms wil een klant de bestelling pas later ontvangen; op een andere dag of een ander adres. Je kunt dat bij je bestelling aangeven.

Shoptip 5 – Online huidverzorgingsadvies: helemaal gratis.

Via de site kun je een formulier invullen waarmee ik je een persoonlijk huidverzorgingsadvies kan geven. Helemaal gratis en voor niets! Je kunt aangeven wat je huidtype is, welke probleempjes je hebt, hoe je verzorgingsroutine er uit ziet. Van mij krijg je een advies per mail waarin ik tips geef, jou specifieke problemen oplos en natuurlijk een aantal bijpassende producten adviseer. Veel, heel veel klanten gingen je voor en zijn blij met deze mogelijkheid. Mijn Clarins productkennis is groot, ik ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg alle Clarins trainingen die er zijn. Tezamen met mijn jarenlange ervaringen in mijn eigen Clarins-salon heeft Belissima.nl dé perfecte combinatie tussen persoonlijk advies en het gemak van een Clarins-gespecialiseerde webshop. Nieuwsgierig? Probeer het via http://www.belissima.nl/webforms/index/index/id/2/.

Shoptip 6 – Gratis verzending vanaf 75,00 euro.

Als je bestelbedrag meer is dan 75,00 euro verzend ik je bestelling gratis. Bij lagere bedragen zijn de verzendkosten 4,95. In alle gevallen verstuur ik je pakketje via PostNL. Je mag het natuurlijk ook af komen halen in Ugchelen, De Parkelaar 45. Voor meer informatie over verzenden en retourneren verwijs ik je graag naar de pagina’s onder ‘Klantenservice’. Mocht je daarna nog vragen hebben: neem gerust contact op.