Heren

h1>Clarins men

Naast vrouwenproducten, bieden wij ook veel producten voor mannen aan. Hieronder vindt u ons gehele assortiment aan Clarins men. De verzorgingsproducten van Clarins Men bevatten stimulerende en zuiverende plantenextracten. De verzorgingslijn is zeer uitgebreid en zowel voor het gezicht als voor het lichaam. De mannenhuid is veel dikker dan de vrouwenhuid, maar voortaan niet minder mooi! Bekijk alle producten van Clarins Men snel.

20 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 27,50

Belissima prijs: € 24,75

Advies prijs: € 29,00

Belissima prijs: € 26,10

Advies prijs: € 35,50

Belissima prijs: € 31,95

Advies prijs: € 20,50

Belissima prijs: € 18,45

Advies prijs: € 37,25

Belissima prijs: € 33,53

Advies prijs: € 37,25

Belissima prijs: € 33,53

Advies prijs: € 49,50

Belissima prijs: € 44,55

Advies prijs: € 43,50

Belissima prijs: € 39,15

Advies prijs: € 20,00

Belissima prijs: € 18,00

Advies prijs: € 20,00

Belissima prijs: € 18,00

Advies prijs: € 20,00

Belissima prijs: € 18,00

Advies prijs: € 42,00

Belissima prijs: € 37,80

Advies prijs: € 42,00

Belissima prijs: € 37,80

Advies prijs: € 43,00

Belissima prijs: € 38,70

Advies prijs: € 28,50

Belissima prijs: € 25,65

Advies prijs: € 28,50

Belissima prijs: € 25,65

20 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Clarins gezichtscreme mannen

Bij Belissima bent u aan het juiste adres voor Clarins producten voor mannen. Hebt u de eerste ouderdomsverschijnselen? En wilt u de rest van het proces graag een klein beetje vertragen? Dan is de Baume Anti Rides Yeux misschien wel wat voor u. Dit is een Clarins gezichtscreme voor mannen. Deze crème heeft een weldadige samenstelling die de oogcontour versterkt, rimpels gladstrijkt, kringen verzacht en wallen onder de ogen vermindert. Maar dit is niet het enige Clarins product dat de ouderdom wat remt. Zo hebben we ook de Anti Rides Fermeté in ons assortiment. Dit is ook een Clarins gezichtscreme voor mannen. Deze gelcrème geeft uw gezicht een jongere uitstraling en uw moraal een flinke oppepper! Rimpels en groeven verminderen en de onderkant van het gezicht voelt veel lichter aan. Wilt u liever een wat kleinere verpakking? Dan is de Anti Rides Fermeté PS misschien wel wat voor u. Wat u uiteindelijk ook kiest; in ieder geval genoeg zijn er genoeg Clarins producten voor mannen in het assortiment van Belissima.

Clarins huidverzorging mannen

Het scheren van het gezicht kan behoorlijk ruwe plekken achterlaten. Het is daarom erg prettig om daarna een fijn product van het merk Clarins mannen te gebruiken om de huid wat te kalmeren. Graag lichten we een aantal van onze Clarins producten voor heren toe. Ze hebben wij bijvoorbeeld de Fluïde Après Rasage in ons assortiment. Dit is een niet vette Fluide dat geen alcohol bevat en kalmeert de huid ontzettend snel. Maar de lotion is ook een zeer goed alternatief voor na het scheren. De Lotion Après Rasage noemen wij daarom ook wel ‘een 100% opwekkende lotion’. Deze lotion desinfecteert en verzacht de branderige, ontstoken huid en geeft daarnaast ook nog eens een heerlijk fris gevoel. Wilt u liever een product dat het scheren juist vergemakkelijkt? Dan is de Rasage Idéal wel wat voor u. Dit is een gelmousse die de baardharen een stuk soepeler maakt. Hierdoor wordt u het scheren gemakkelijker gemaakt. De Rasage Ideal kalmeert en verzacht de huid daarnaast ook. Welk van de Clarins producten voor heren u ook kiest; het is absoluut een meerwaarde in uw toilettas!

Clarins producten heren

Bij Belissima vindt u de beste Clarins producten voor mannen. Bent u op zoek naar super hydraterende crème? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Clarins heeft namelijk de Gel Super Hydratant. Dit is een uiterst frisse en lichte gel die de huid beschermt tegen uitdroging door intense hydratatie. De Gel Super Hydratant is te gebruiken voor het hele gezicht. Dit is echter niet de enige super hydraterende crème van Clarins men. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Baume Super Hydratant? Dit is een zeer comfortabele balsem die de huid niet vet maakt. Daarentegen beschermt het de huid tegen uitdroging. Ook deze balsem is te gebruiken voor het hele gezicht.