Talgreducerend

Talgproductie verminderen

Heeft u erg veel last van talgproductie en wilt u maar al te graag op een natuurlijke wijze de talgproductie van uw huid verminderen? Gebruik dan één van de talg reducerende producten van Clarins. Een verzorgende lijn die de huid kalmeert en de talgproductie reguleert, maar niet uitdroogt. Verminder de talgproductie met behulp van Clarins Fluide Hydratant Matifiant of Fluide Régulateur Ultra-Matifiant. Bij Belissima bent u aan het juiste adres voor verzorgingsproducten voor uw gezicht van het merk Clarins. Op deze pagina vindt u de producten waarmee u de talgproductie doet remmen.

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 55,00

Belissima prijs: € 49,50

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Met Clarins de talgproductie remmen

Ontdek wat een talg reducerend product van Clarins voor u kan betekenen. Clarins motto is ‘voor ieder cosmetisch probleem een oplossing’. Het is dan ook niet voor niets dat deze producten al jaren wereldwijd op nummer één staan. Neem de Fluide Hydratant Matifiant: Deze heerlijke emulsie trekt snel in de huid. Hydrateert en kalmeert de huid en vermindert de talgproductie in de huid. Hierdoor wordt het glimmen van het gezicht voorkomen. Voor een nog mooier effect gebruikt u eerst het Serum Anti-Pores Dilates en vervolgens brengt u de Clarins Hydra-Matte Lotion aan op uw huid.

De Fluide Régulateur Ultra-Matifiant van Clarins is eveneens ontwikkeld om de talgproductie te verminderen. Dit heerlijke verzorgingsproduct maakt de vette huid minder vet, door de remmende werking op de talgproductie en de reinigende werking op de poriën. Uw huid voelt zacht en schoon met een matte finish. Dit product is geschikt voor de vette huid. Ook hiervoor geldt dat u voor een nog mooier effect eerst het Serum Anti-Pores Dilates gebruikt en vervolgens brengt u de Clarins Ultra-Matte Rebalancing Lotion aan op uw huid. Wanneer u deze producten toevoegt aan uw beautyroutine zult u stralen als nooit te voren!

Verminder direct uw talgproductie!

Koop voordelig uw talg reducerende verzorgingsproducten van Clarins bij Belissima. Clarins helpt u uw talgproductie te verminderen. Welk product u ook kiest; Clarins zorgt voor een mooie, egale en stralende teint. Een luxe die Clarins voor iedereen toegankelijk maakt. Kortom; voor Clarins gezichtsverzorging en Clarins gezichtsreiniging hoeft u niet verder te zoeken.