Serums

Serums

Wanneer u merkt dat uw huid er door omstandigheden verzwakt, futloos of grauw uitziet, kunt u kiezen voor een serum. Serums worden vaak als kuur ingezet, maar wij adviseren serums liever als standaard onderdeel van uw dagelijkse verzorging 365 dagen per jaar. Vaak begint men enthousiast aan zo’n kuur en haakt men na een paar weken af. Zonde van uw serum én zonde van uw geld. De Clarins serums zijn er voor elke dag. Over het algemeen stellen we dat een serum een tijdelijke ondersteunende werking heeft of een extra taak heeft, naast uw reguliere verzorgende producten. Maar dat betekent niet dat ‘ie niet gewoon elke dag kan! Dat is pas luxe voor uw gezicht1

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 88,00

Belissima prijs: € 79,20

Advies prijs: € 69,00

Belissima prijs: € 62,10

Advies prijs: € 102,00

Belissima prijs: € 91,80

Advies prijs: € 55,00

Belissima prijs: € 49,50

Advies prijs: € 73,00

Belissima prijs: € 65,70

Advies prijs: € 120,00

Belissima prijs: € 108,00

Advies prijs: € 124,00

Belissima prijs: € 111,60

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Verzorg uzelf met Clarins double serum

Clarins heeft vele soorten serums voor het gezicht in haar collectie. Elk serum heeft zijn eigen werking en doelen. Het Clarins double serum is de nieuwste innovatie van Clarins voor het maximale anti-aging effect. Dit is het meest complete en intensieve anti-aging serum dat rijk is aan twintig verschillende plantenextracten die de 5 vitale huidfuncties stimuleert: celvernieuwing, hydraterend, zuurstofvoorziening, voedend en beschermend. Dé sleutel voor een jeugdige huid en geschikt voor alle huidtypen!

Wat doet een serum?

Maar wat voelt u nou precies na het aanbrengen van zo’n Clarins gezichtsserum? Na het aanbrengen voelt uw huid direct gekalmeerd en veerkrachtiger aan. Na een week voelt uw huid zacht en comfortabel aan en de roodhuid in uw huid is verminderd. Na een maand is uw huid verstevigd en weerbaarder geworden, zodat het meer beschermt is tegen de schadelijke invloeden van buitenaf die de huid verzwakken. En bovenal: uw huid is mooier en frisser en u straalt!

Ik wil een Clarins serum kopen bij Belissima

Bent u klaar om te stralen? Koop dan direct uw Clarins serum bij Belissima. Bestel vandaag nog uw favoriete product bij Belissima en straal!