Super Restorative Instant Lift Serum-Mask - 5 stuks (Masque-Sérum Liftant Multi-Intensive)

Schrijf de eerste review van dit product

Dit bijzonder masker is zeer geschikt voor alle vrouwen die een slappere huid hebben vanwege hormonale veranderingen en die rimpels en een doffe teint tegen willen gaan. Dit bijzonder masker bestaat uit 1 masker en 1 sachet. De sachet is al gedrenkt is een zeer krachtig supra serum lotion van 30ml. Het is alleen een kwestie van aanbrengen en zijn werk laten doen. U hoeft verder niks te toen (maar mag wel alles doen, u hoeft niet te rusten) ook niks te mengen.
Dankzij de openingen voor de oren en het elastische materiaal, blijft het masker perfect op zijn plek zitten. U kunt dus gewoon doorgaan met wat u aan het doen was. Hoe ideaal!
Na 15 minuten is uw huid:
- zichtbaar gelift
- gladder, veerkrachtiger
- voelt het zacht, aangenaam en soepel aan
- is uw teint weer stralend

Hoe te gebruiken:
- breng het masker 1 á 2 x per week aan op een schoon en droog gezicht en hals. Plaats het masker eerst op het voorhoofd, dan om de ogen
- Bevestig het masker voorzichtig om de oren, om het goed op zijn plek te houden
- Verbind de flappen achter de nek. Druk zacht met de handen op het masker, zodat het aan de gezichtshuid blijft plakken.

Houd het masker 15 op. Verwijder het masker en strijk over de huid om absorptie van het product te bevorderen. Laat het nog 5 -10 minuten inwerken voor volledige absorptie. u hoeft hierna geen dag-/nachtcréme meer aan te brengen.

Het masker bevat een royale hoeveelheid product. Dit staat gelijk aan 30 ml serum!
Doordat het product langdurig op de huid wordt gedrukt, worden de ingrediënten beter geabsorbeerd

Het elastisch materiaal is eenvoudig aan te brengen en zit erg comfortabel
De openingen bij de oren en de flappen rond de hals, zorgen ervoor dat het masker goed blijft zitten.
Vervolgens kunt u blijven doen, wat u aan het doen was terwijl u het masker draagt.

Dit is ook een perfecte liftende oppepper voor bruidjes of andere feesten. In dat geval kunt u nadat u het masker verwijderd heeft, direct uw make-up aanbrengen. Er hoeft geen dagcreme onder.

Het materiaal die voor het masker gebruikt is, is 100% natuurlijk (katoen en houtpulp) en biologisch afbreekbaar en daarom niet schadelijk voor het milieu.

Beschikbaarheid: In voorraad

Advies prijs: € 95,00

Belissima prijs: € 85,50

OF
  1. Standaard 10% korting bij de kassa
  2. Gratis miniaturen bij elke bestelling
  3. Belissima klantdossier: extra gemak!
  4. Wilt u een huidverzorgings advies? Vul het formulier in
  5. Voor 16:30 uur besteld?
    De volgende werkdag in huis!
  6. Vanaf € 69,00 gratis verzending, tot € 69,00 zijn de verzendkosten € 4,95 (bestellingen naar het buitenland kosten altijd € 4,95)

Details

"Breng het masker één à twee keer per week aan op een schoon en droog gezicht en hals. 1. Open het sachet. Neem het sheetmasker uit de verpakking en vouw het voorzichtig uit. 2. Plaats het masker eerst op het voorhoofd en dan om de ogen. 3. Klap de zijdelen van het masker voorzichtig uit en bevestig de inkepingen om de oren om het goed op zijn plek te houden. Zorg ervoor dat de uitsparingen voor mond en neus correct gepositioneerd zijn. 4. Verbind de flappen achter de nek. 5. Druk zacht met de handen op het masker zodat het aan de gezichtshuid blijft plakken. 6. Laat het masker 15 minuten inwerken. 7. Verwijder het masker en strijk over de huid om absorptie van het product te bevorderen. Laat het nog 5-10 minuten inwerken voor volledige absorptie. U hoeft hierna geen dag-/nachtcrème aan te brengen. "

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Super Restorative Instant Lift Serum-Mask - 5 stuks (Masque-Sérum Liftant Multi-Intensive)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Gebruik

Extra informatie

Naam Super Restorative Instant Lift Serum-Mask - 5 stuks (Masque-Sérum Liftant Multi-Intensive)
Beschrijving "Breng het masker één à twee keer per week aan op een schoon en droog gezicht en hals. 1. Open het sachet. Neem het sheetmasker uit de verpakking en vouw het voorzichtig uit. 2. Plaats het masker eerst op het voorhoofd en dan om de ogen. 3. Klap de zijdelen van het masker voorzichtig uit en bevestig de inkepingen om de oren om het goed op zijn plek te houden. Zorg ervoor dat de uitsparingen voor mond en neus correct gepositioneerd zijn. 4. Verbind de flappen achter de nek. 5. Druk zacht met de handen op het masker zodat het aan de gezichtshuid blijft plakken. 6. Laat het masker 15 minuten inwerken. 7. Verwijder het masker en strijk over de huid om absorptie van het product te bevorderen. Laat het nog 5-10 minuten inwerken voor volledige absorptie. U hoeft hierna geen dag-/nachtcrème aan te brengen. "
Inhoud 75 ml
Ingrediënten en werking Mango-olie geeft comfort en voedt de huid, Pueraria Lobata maakt de huid glad en stimuleert de collageenproductie, peterselie zorgt voor een stralende teint
Toepassing Alle huidtypen