Scrubs en Maskers

Scrubs & maskers

Vraagt u zich af waarom u uw gezicht zou scrubben? Waarvoor gezichts scrubs en maskers nodig zijn? Wanneer u uw huid regelmatig een diepte-reiniging geeft, wordt uw huid egaler, zachter en gladder en uw verzorgingsproducten worden beter door uw huid opgenomen. Genoeg reden dus om van tijd tot tijd een gewoonte te maken van scrubs en maskers!

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 31,00

Belissima prijs: € 27,90

Advies prijs: € 41,50

Belissima prijs: € 37,35

Advies prijs: € 31,00

Belissima prijs: € 27,90

Advies prijs: € 31,00

Belissima prijs: € 27,90

Advies prijs: € 41,00

Belissima prijs: € 36,90

Advies prijs: € 41,00

Belissima prijs: € 36,90

Advies prijs: € 41,00

Belissima prijs: € 36,90

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Verzorg en verwen uzelf met Clarins

Uw gezicht scrubben met een Clarins scurb en insmeren met een gezichtsmasker van Clarins staat niet alleen voor goed voor je huid zorgen, maar ook voor je gezicht verwennen. Scrubs en maskers zijn een soort verwennerij voor uw gezicht, maar tegelijk heeft uw huid hier ook behoefte aan. Wie tijd besteed aan haar huid en deze beter verzorgt, heeft een meer veerkrachtige, glanzende en gladde huid dan dames die hun huid verwaarlozen. Gun jezelf de luxe van een Clarins gezichts scrub en Clarins gezichtsmaskers, want daar zult u dagelijks van profiteren en het resultaat van zien.

Wanneer gebruik ik een Clarins masker of scrub?

Het is goed om te weten hoe en wanneer u Clarins scrubs en gezichtsmaskers gebruikt. Alvorens u uw gezicht gaat scrubben, zorgt u voor een lichte reiniging van de huid. Hiervoor kunt u een Clarins gezichtsreinigingsproduct naar keuze gebruiken. Bevochtig vervolgens uw huid met water en begin met scrubben. Scrub uw gezicht altijd licht en zorg dat u een Clarins scrub speciaal voor het gezicht gebruikt. Lichaam scrubs zijn te grof voor de tere huid van uw gezicht. Spoel tot slot uw gezicht met lauwwarm water.

Na de scrub brengt u een Clarins gezichtsmasker aan. Doordat de poriën open staan van het stomen en scrubben, trekt het masker goed in. Neem het Clarins masker af zoals op het verpakking staat. Herhaal dit maximaal één keer per week en een stralend frisse huis is u verzekerd!

Koop uw Clarins scrub en masker bij Belissima

Bent u overtuigd om goed voor uw gezicht te zorgen en wekelijks gebruik te maken van de Clarins scrub en het Clarins gezichtsmasker? Bestel vandaag nog uw favoriete product bij Belissima en straal!