Gevoelige huid

Gezichtscrème gevoelige huid

Heeft u last van een hele gevoelige huid? Dan is deze Clarins lijn iets voor u. Speciaal voor de hele gevoelige huid heeft Clarins een hele zachte lijn ontwikkeld die de huid weer comfort geeft. Een goed begin begint bij de basis en dat is huidverzorging. Deze dagelijkse gezichtscrème voor de gevoelige huid brengt uw huid weer tot rust. De bestandsdelen van de Clarins gezichtscrème kalmeren uw huid en zorgen dat irritaties verminderen of verdwijnen. Deze lijn is geschikt voor alle leeftijden. Elke ochtend luchtig een dagcrème voor uw gevoelige huid aanbrengen op de perfect gereinigde en droge huid van gezicht en hals helpt uw huid te egaliseren.

3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Advies prijs: € 52,00

Belissima prijs: € 46,80

Advies prijs: € 37,50

Belissima prijs: € 33,75

Advies prijs: € 69,00

Belissima prijs: € 62,10

3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De werking van Clarins dagcrème voor de gevoelige huid

De juiste gezichtscrème vinden die perfect past bij uw huid en u direct doet stralen is niet altijd even makkelijk. Iedere crème is anders en het is de kunst de gezichtscrème te vinden die het beste uit uw huid haalt. Crème Douceur Jour van Clarins bevat een kalmerend complex uit lijnzaad en chayote, herstructurerende groene alg extracten en egaliserende vitamine B5 derivaat. Deze dagcrème is een zachte weldaad voor de gevoelige huid.

De dagcrème van Clarins bestaat voor 90% uit plantenextracten en vermindert direct na het opbrengen al het onplezierige gevoel van een samentrekkende huid. De crème beschermt de huid tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buiten af of stress. De zachte dagcrème versterkt de opperhuid en voorkomt actief huidirritaties, roodheid en jeuk en ze zorgt voor een gelijkmatige teint. Deze Clarins lijn is in principe gezicht voor alle huidtypes, maar uitermate effectief voor de gevoelige huid.

Clarins gezichtscrème gevoelige huid kopen

Uw Clarins verzorgende gezichtscrème voor de gevoelige huid koopt u bij Belissima. Met een standaard aanbieding van 10% korting bij de kassa op de lijn verzorgingsproducten voor de gevoelige huid, bent u verzekerd van een voordelige aankoop. Daarnaast ontvangt u altijd gratis miniaturen bij elke bestelling. Handig voor onderweg in uw handtas of om kennis te maken met nieuwe producten. Daarmee heeft u bij Belissima alle voordelen van uw beautyproducten kopen in de winkel, maar het gemak van online bestellen. Ga voor natuurlijke producten en kwaliteit en kies voor Clarins!