Mission Perfection Eyes SPF15 (MissionPerfection Yeux SPF15)

Schrijf de eerste review van dit product

Deze getinte oog-emulsie maakt de oogcontour direct lichter en verdoezelt onmiddellijk hardnekkige kringen die uw oogopslag donkerder laat lijken. Of u bruine of blauwe kringen heeft, beide soorten worden door deze oog-emulsie direct verzacht. De lichte kleur van deze oog-emulsie is universeel en wordt één met de huid. Daarnaast beste deze oog-emulsie het "High-Lumitech'-complex, die bestaat uit roze, lichtpaarse en lichtgroene corrigerende parels om alle kleuren donkere kringen én om het rondom de oogcontour lichter te maken. De SPF 15 beschermt tegelijkertijd tegen UV-stralen en vervuiling van buitenaf.
Dit getinte product heeft een optisch corrigerende werking. Desondanks is het geen vervanging van een make-up product, zoals bijvoorbeeld de Instant Concealer.

De Clarins Instant Eye Reviver targets fine lines is geschikt voor gevoelige ogen en contactlens dragers.
Zie video onderaan de tabbladen.

Beschikbaarheid: In voorraad

Advies prijs: € 45,00

Belissima prijs: € 40,50

OF
  1. Standaard 10% korting bij de kassa
  2. Gratis miniaturen bij elke bestelling
  3. Belissima klantdossier: extra gemak!
  4. Wilt u een huidverzorgings advies? Vul het formulier in
  5. Voor 16:30 uur besteld?
    De volgende werkdag in huis!
  6. Vanaf € 69,00 gratis verzending, tot € 69,00 zijn de verzendkosten € 4,95 (bestellingen naar het buitenland kosten altijd € 4,95)

Details

- Deze oogcreme breng je bij voorkeur 's ochtends aan. - Zet hiervoor de tube in de ON-stand, druk en breng met de applicator een kleine hoeveelheid aan rondom de oogcontouren en oogleden. - Met de applicator kunt u het product nauwkeuriger in elke hoekje aanbrengen, voordat u het met uw vinger verder verspreidt. - Klopt de emulsie zachtjes in de huid. - Reinig de applicator na gebruik.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Mission Perfection Eyes SPF15 (MissionPerfection Yeux SPF15)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Gebruik
Kwaliteit

Extra informatie

Naam Mission Perfection Eyes SPF15 (MissionPerfection Yeux SPF15)
Beschrijving - Deze oogcreme breng je bij voorkeur 's ochtends aan. - Zet hiervoor de tube in de ON-stand, druk en breng met de applicator een kleine hoeveelheid aan rondom de oogcontouren en oogleden. - Met de applicator kunt u het product nauwkeuriger in elke hoekje aanbrengen, voordat u het met uw vinger verder verspreidt. - Klopt de emulsie zachtjes in de huid. - Reinig de applicator na gebruik.
Inhoud 15 ml
Ingrediënten en werking Ingekapselde kaardebol extract: beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf werkt preventief tegen wallen en kringen. Myrothamnus extract: corrigerend. Indische kastanje: vermindert donkere kringen. Cafeïne: vermindert wallen. Haversuikers: verzach
Toepassing Alle huidtypen
https://youtu.be/UjsGE-qk11w